Вечни рози

Промоција!

4,500.00 ден

Forever rose – Вечна роза со големина на цвет 10 цм и висина на стебло 30 цм.
Сите ружи се во стаклено ѕвоно.
Одберете боја:

Clear

Дополнителни информации

Боја

Црвена, Розева