Вечна роза со стебло (20cm)

Промоција!

4,800.00 ден 3,800.00 ден

Forever rose – Вечна роза со големина на цвет 10 цм и висина на стебло 20 цм.
Сите ружи се во стаклено ѕвоно.
Одберете боја:

Clear

Дополнителни информации

Боја

Црвена, Розева, Сина